Europ Assistance België breidt haar productengamma uit

Europ Assistance België breidt haar productengamma uit

EUROP ASSISTANCE BELGIË SPEELT IN OP DE NIEUWE NODEN DIE ONTSTAAN ZIJN GEDURENDE DE COVID-19-CRISIS EN BREIDT HAAR DIENSTENAANBOD UIT OM DE BELGEN TE BEGELEIDEN IN HUN TERUGKEER NAAR HET « NORMALE LEVEN »

 #LETSGOBELGIUM   

De Covid-19-crisis en de  lockdown hebben ons dagelijks en professioneel leven grondig door elkaar geschud. Deze ongeziene crisis heeft ons aangezet om onze leefgewoontes aan te passen. Tegelijk staken nieuwe bekommernissen de kop op, bezorgdheden waarover we ons vroeger niet druk moesten maken. Om in te spelen op deze veranderingen en rekening houdend met de nieuwe behoeften van haar klanten, heeft Europ Assistance België haar bijstandsassortiment uitgebreid met vier nieuwe bijstandsproducten op het vlak van mobiliteit, gezondheid en IT-bijstand.

Fernando Diaz, CEO van Europ Assistance België legt uit: “Als bijstandsmaatschappij is het  onze taak om te anticiperen en snel een antwoord te geven aan de nieuwe verwachtingen van onze klanten. Na de ongeziene crisis die we de laatste tijd hebben meegemaakt, wenst Europ Assistance haar klanten bij te staan in een vlotte terugkeer naar het normale leven, rekening houdend met de nieuwe gewoontes die in de lockdownperiode ontstaan zijn. We weten ook dat het de volgende maanden uiterst belangrijk is dat onze klanten hun dromen en verwachtingen in alle gemoedsrust kunnen waarmaken. Daarom hebben we #LetsGoBelgium gelanceerd, om alle Belgen die tijdens deze lange weken ”in hun kot” moesten blijven, aan te moedigen om de draad weer op te pikken en er samen terug op uit te trekken om ons land en  het buitenland terug te ontdekken. Wij wilden ook onze dankbetuiging overmaken aan al degenen die elke dag hun steentje hebben bijgedragen om ons land en onze samenleving doorheen deze crisis te helpen en hen speciaal in de bloemetjes zetten”.

#LetsGoBelgium

Na de lockdownperiode snakken veel Belgen naar nieuwe ontdekkingen, reizen of avonturen in binnen- en buitenland. Of ze nu kiezen voor vakantie in eigen land of verder weg, Europ Assistance blijft aan hun zijde staan en dankt hen voor hun inspanningen tijdens de crisis. Met haar #LetsGoBelgium-campagne moedigt Europ Assistance haar klanten aan om hun goede gewoontes terug op te nemen, hun dromen gestalte te geven en weer op gang te komen.

Nieuwe bijstandsdiensten voor deze zomer

Om tegemoet te komen aan de behoeften van haar klanten verrijkt Europ Assistance deze zomer haar bestaande aanbod met vier nieuwe bijstandsproducten die gericht zijn op de zachte mobiliteit, het medische tele-advies en de IT-ondersteuning.

Mobiliteitsbijstand « Thank you Belgium », als dank aan onze helden

« Thank you Belgium » werd begin juni gelanceerd en is een bijstandsproduct aan voertuigen (auto's, motors en (elektrische) fietsen) in België, waardoor u zich met een gerust hart in ons mooi landje kunt verplaatsen. Deze tijdelijke bijstandsformule kan worden onderschreven tot 30 september en is 90 dagen geldig.

Maar er is meer: elke onderschrijver van « Thank You Belgium » kan een bijkomend contract gratis schenken aan zijn/haar Covid-19-held of heldin, een persoon die de onderschrijver speciaal wilt bedanken voor zijn/ haar inzet tijdens de lockdownperiode.

« Bike »: de bijstand voor onze nieuwe vorm van mobiliteit

Veel mensen hebben de laatste maanden het plezier van het fietsen (her)ontdekt en willen nu meer gebruik maken van deze eenvoudige manier van verplaatsen. Het enthousiasme van de Belgen voor niet-gemotoriseerde mobiliteit was duidelijk merkbaar toen de fietswinkels hun deuren heropenden. Deze trend werd ook gestimuleerd door het minder drukke verkeer van de afgelopen maanden en de extra paden die her en der vrijgemaakt zijn voor de fietsers.

Om de Belgen aan te moedigen hun fiets te blijven gebruiken en degenen die de sprong wagen te ondersteunen, lanceert Europ Assistance België « Bike ». Deze bijstand geldt in België en de buurlanden voor alle verplaatsingen met de fiets (ook elektrisch), speedpedelecs of andere lichte verplaatsingsmiddelen zoals hoverboards, segways of elektrische scooters. De bijstand omvat onder meer pechverhelping en het terugbrengen van het geïmmobiliseerde voertuig en van de geïmmobiliseerde personen bij hen thuis.

« MediCall »: medisch teleadvies en ondersteuning van hulpbehoevende personen

De gezondheidscrisis heeft ons eens te meer doen inzien hoe belangrijk het is om zorg te dragen voor onszelf en onze naasten. Ieder van ons kan getroffen worden door een plotselinge ziekte. Daarom kunnen naast de medische zorg en sanitaire maatregelen, het medisch advies en, in het geval van hulpbehoevendheid, snelle en effectieve hulp in dagelijkse taken, van essentieel belang zijn.

Europ Assistance België lanceert binnenkort het product « MediCall ». Dankzij deze bijstand kan de onderschrijver een beroep doen op het medisch team van Europ Assistance voor eerstelijns medische informatie en advies, en thuishulp laten inschakelen voor dagdagelijkse taken (o.a. boodschappendienst, huishoudhulp, medisch vervoer, bijstand aan huisdieren, levering van geneesmiddelen, informatica-ondersteuning, ...).

« Stay Connected »: IT-bijstand voor een veilige connectie

Met de lockdown werden we genoodzaakt om onze communicatie en manier van werken aan te passen. Zo kregen de digitale communicatiemiddelen bijzonder veel aandacht. Telewerken heeft een tot nu toe ongeziene plaats ingenomen in het professionele leven en de videoconferentie is de afgelopen maanden een populaire vorm van communicatie geworden. Deze (r)evolutie en de nieuwe risico’s die het met zich meebrengt, zoals hacking, cybercriminaliteit en diefstal van persoonlijke gegevens, hebben geleid tot een toenemende behoefte aan een goede en veilige internetverbinding voor zowel privé als professioneel gebruik.

 « Stay Connected », de IT-bijstand die binnenkort door Europ Assistance op de markt wordt gebracht, heeft als doel om hulp te bieden om een goede en duurzame connectie tot stand te brengen en om IT-problemen op te lossen.

Meer informatie op https://www.europ-assistance.be/nl/

Media Relations:

Europ Assistance Belgium S.A.
Xavier Van Caneghem
PR & Market Analyst
T + 0473.46.82.00
xavier.van.caneghem@europ-assistance.be
www.europassistance.be

20200618 - PB Nieuwe producten.pdf 266 KB
Jean-Christophe Dupas Consultant, Interel Belgium

 

Over Europ Assistance

Autopech, repatriëring, medische hulp, bijstand op reis of thuis… Vandaag biedt Europ Assistance aan zowat 300 miljoen klanten wereldwijd bijstandsoplossingen aan wanneer ze op reis gaan, zich met de auto verplaatsen, gezondheidsproblemen hebben of wanneer ze thuis hulp vereisen, en dit 24u/24 en 7d/7. De bijstandsmaatschappij dekt 200 landen en gebieden dankzij haar 8.000 medewerkers – waarvan 205 in België – en haar netwerk van meer dan 750.000 dienstverleners.